Street Delivery Quinet

Street Delivery Quinet
street delivery

Street Delivery Quinet în 2019 a fost primul nostru eveniment public.

Am fost prezente două zile. Am îmbiat oamenii să se oprească și să răspundă la întrebarea “Ce obiect ai repara la nesfârșit?” și să asculte turul audio al atelierelor. Trebuia să intri într-un spațiu strâmt, să îți pui căștile și să dai play. Să îți pice ochii pe toate hârtiile pe care era scris
“Ce obiect ai repara la nesfârșit?”,
“Ce obiect ai repara la nesfârșit?”,
“Ce obiect ai repara la nesfârșit? “,
“Ce obiect ai repara la nesfârșit?”
și să asculți vocile meșterilor, ambianța sonoră și toată bogăția unui atelier, cu clienții și tictacurile și bocăniturile. Mixul nu era lung, era exact cât trebuie ca să simți că spațiul ăla mic, îngust poate fi exact locul pe care l-ai ocupa într-un atelier asteptandu-ți rândul.
Exact locul pe care îl poate ocupa un meșter reparând încălțări.
Exact locul unui ceasornicar.

Cel mai mult ne-am bucurat la stickere. Da. Știm. Ce-aveți dom’le cu ale stickere??!! Dar n-avem ce face, stickerele aduc pur și simplu bucurie. Dezlipeșți și lipeșți oriunde.
Și mai erau și mișto pt că erau cu fațadele sau reclamele atelierelor din turul pietenal, nu virtual. O parte din ateliere au dispărut, dar reclamele încă au rămas. Nu știm pentru cât timp, așa că am profitat și le-am făcut stickere, ca să mai existe și după ce vor da jos reclamele.

Noroc cu vederile cu fotografiile lui Andrei Becheru făcute în tot felul de ateliere, așa au putut cei care nu au venit la tur să ia o părticică din ateliere acasă. Oare câți au cumpărat timbre și le-au dat drumul în cutia poștală? Să fii ajuns atelierele bucureste în țări străine?

Subiectul reparații, refolosire, reintegrare, recalculare consum, regândire impact propriu asupra planetei e hot hot și am văzut asta vorbind cu cei ce au trecut pe la palier.ro. Sperăm ca atelierele să aibă viață lungă.